Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس بین‌الملل ناجا از صدور اعلان قرمز برای روح اللّه زم و مرجان شیخ الاسلامی خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سردار هادی شیرزاد رئیس پلیس بین‌الملل ناجا در نشست خبری با اصحاب رسانه به ارائه عملکرد و اقدامات مأموریت‌های پلیس اینترپل پرداخت و اظهار داشت: درخواست و صدور اعلان قرمز توسط پلیس، بازداشت و دستگیری و استرداد مجرم از جمله اقدامات پلیس بین‌الملل ناجاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به آمار و عملکرد پلیس اینترپل در شش ماهه ۹۸ پرداخت و گفت: در این مدت بیش از ۲۹۱ درصد استرداد مجرمان نسبت به سال گذشته افزایش یافته که ۶۸ درصد مربوط به پرونده‌های اقتصادی است و مابقی مربوط به پرونده‌هایی همچون قتل، آدم ربایی و ... است.

وی افزود: شمار استرداد مجرمان خارج از کشور ۵۰ نفر است.

رئیس پلیس اینترپل ناجا از رشد ۷۰ درصدی صدور اعلان قرمز در ۶ ماهه نخست سال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: در ۶ ما ه. نخست امسال بیش از ۵ هزار گواهینامه عدم سوء پیشینه برای هموطنان خارج از کشور صادر شده است.

سردار شیرزاد درخصوص استرداد «خاوری» به کشور گفت: مهمترین کاری که درخصوص خاوری انجام شد حفظ اعلان قرمز برای وی بوده است؛ از نظر ما و اعضای اینترپل خاوری مجرم است و ما پیگیر این موضوع هستیم.

وی با بیان این مطلب که اعلان قرمز به دو روش می‌تواند حذف شود، اظهار داشت: یکی از روش‌های حذف اعلان قرمز این است که فرد متهم یا مجرم وکیل بگیرد و ثابت کند که متهم نیست؛ اگر توضیحات وی قانع کننده باشد اعلان قرمز حذف خواهد شد؛ در روش دیگر نیز متهم با روش مصالحه با شکات اقدام به حذف اعلان قرمز می‌کند.

رئیس پلیس اینترپل ناجا، مهمترین چالش موجود را الزام اعضای اینترپل به یک قانون و دستورالعمل واحد دانست و از صدور اعلان قرمز برای افرادی که وارد فضای خشونت شده و اقدامات خرابکارانه انجام می‌دهند خبر داد و گفت: افرادی مانند اعضای گروهک منافقین، مجریان خارج نشین شبکه‌های منافق و ... جز این دسته هستند که پلیس اینترپل برایشان اعلان قرمز صادر خواهد کرد.

وی از درخواست صدور اعلان قرمز برای مرجان شیخ‌الاسلامی و مجید سعادت متهمان فراری پرونده‌های پتروشیمی و بانک ملت، خبر داد و گفت:همچنین برای شهردار صدرا نیز اعلان قرمز صادر شده و در حال انجام عملیات برای استرداد وی هستیم.

سردار شیرزاد در خصوص روح‌اله زم ادمین کانال آمدنیوز اعلام کرد: فعالیت پلیس اینترپل در فضای مجازی در حال انجام است؛ اقدامات ادمین‌های کانال‌های معاند برخلاف مقررات است و در حال بررسی مراحل قضایی و انتظامی هستیم تا برای وی اعلان قرمز صادر شود.

وی از صدور اعلان قرمز برای سرکردگان گروهک منافقین خبر داد و گفت: استرداد این افراد در دستور اولیه پلیس ایران است چرا که اقدام به فعالیت تروریستی و تشویق فعالیت‌های خرابکارانه می‌کنند.

سردار شیرزاد درخصوص دانشمند ایرانی بازداشت شده در آمریکا اظهار داشت: تاکنون از سوی مراجع قضایی و امنیتی کشور درخواستی برای انجام اقدامات لازم برای آزادی وی صورت نگرفته؛ به محض دریافت مجوز فعالیت خود را آغاز خواهیم کرد.

رئیس پلیس اینترپل ناجا با تاکید بر این مطلب که با باز شدن پرونده‌ای در پلیس اینترپل پرونده بسته نخواهد شد مگر با دستور قضایی، به برگزاری جلسات متعدد و کارگاه‌های آموزشی پلیس اینترپل پرداخت و گفت: بیش از ۲۰ برنامه آموزشی برای کشور‌های دیگر و ۲۰۰ ملاقات با مسئولان و اعضای اینترپل داشته‌ایم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: عملیات نصر من الله لایحه تجارت پیاده روی اربعین بوریس جانسون سیاست های کلی نظام قانون گذاری شفافیت آرای نمایندگان پلیس بین الملل ناجا اعلان قرمز مرجان شیخ الاسلامی استرداد مجرمان عملیات نصر من الله لایحه تجارت پیاده روی اربعین بوریس جانسون سیاست های کلی نظام قانون گذاری شفافیت آرای نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!

گواهینامه رانندگی یک مدرک قانونی است که شخص می‌تواند با داشتن آن از وسیله نقلیه خود استفاده کند. در صورت نداشتن گواهینامه رانندگی پلیس حق دارد راننده را جریمه کند. اولین اقدام اکثر جوانان پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی دریافت گواهینامه رانندگی است. شور و هیجان جوانی برای دریافت کارت گواهینامه رانندگی و بی حوصلگی می‌تواند از جمله مواردی باشد که باعث می‌شود برخی افراد به جای طی کردن روند قانونی دریافت گواهینامه از طریق راه‌های نادرست اقدام به دریافت آن کنند.

به گزارش صدای ایران از مهر،در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان؛ در اولین آزمون رانندگی قبول شوید، با خرید سوالات آئین نامه رانندگی با آخرین تغییرات شما دیگر نیازی به خواندن کتاب آئین نامه نخواهید داشت. فروش مدرک معتبر، فروش گواهینامه رانندگی، فروش مدرک تحصیلی استعلامی، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکتری و. مشاهده می‌کنیم.

کلاهبرداران به شرط استعلام و صحت گواهینامه اقدام به فروش آن می‌کنند و شهروندان را به دام خودشان می‌اندازند و برخی از این کلاهبرداران هم پس از دریافت وجه متواری می‌شوند و دیگر پاسخگو نیستند.

یکی از مالباختگانی که فریب این گونه تبلیغات فضای مجازی را خورده است به خبرنگار مهر می‌گوید: ۶ ماه بود که با صفحه مجازی فروش گواهینامه رانندگی آشنا شده بودم و اعتماد کردم و پول کارت به کارت کردم و قرار شد که گواهینامه رانندگی صادر کند، از واریز پول یک هفته می‌گذرد و موبایلش خاموش است و در شبکه‌های اجتماعی هم یک هفته است که فعال نشده؛ فریب خوردم، گواهینامه پایه ۳ می‌خواستم و برای شروع کار مبلغی را واریز کردم و قرار بود مابقی مبلغ را موقع تحویل گواهینامه پرداخت کنم که الان دیگر در دسترس نیست.

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: صدور مجوز‌های رانندگی تابع قوانین و مقررات برابر آئین نامه صدور انواع گواهینامه رانندگی است و این مجوز تابع یک سری فرآیند قانونی است.

وی افزود: از هموطنان درخواست می‌شود به هیچ وجه فریب این تبلیغات کلاهبرداری را نخورند، زیرا اگر با گواهینامه جعلی تصادف کند و منجر به فوت فردی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا بیان کرد: در این تبلیغات کلاهبرداران متخلف اقدام به دریافت هزینه‌هایی از افراد می‌کنند و دیگر هیچ ارتباطی با اینها برقرار نمی‌کنند و مدرکی هم صادر نمی‌شود و اگر هم گواهینامه‌ای دریافت کنند صرفاً یک کارت شبیه به گواهینامه رانندگی است و در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد و رانندگی با گواهینامه جعلی جرم است و سامانه پلیس در سراسر کشور قابلیت شناسایی گواهینامه جعلی از اصلی به واسطه هوشمند بودن را دارد.

سرهنگ‌کرمی اسد گفت: به دلیل سیستمی بودن فرآیند دریافت گواهینامه رانندگی امکان چاپ و صدور گواهینامه بدون طی مراحل قانونی اصلاً وجود ندارد.


دیگر خبرها

  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • دستبند پلیس بر دستان سارقان در شهرکرد
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • شرایط صدور دستور موقت
  • معناهای آشکار و پنهان در پوستر نمایشگاه امسال کتاب تهران
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای لرستان
  • تداوم بارندگی‌ها و صدور هشدار نارنجی تا دوشنبه | ورود سامانه بارشی جدید از غرب