Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@15:09:39 GMT

همه چیز درباره مرجان شیخ الاسلامی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۷۷۶۹

همه چیز درباره مرجان شیخ الاسلامی

مرجان شیخ الاسلامی خبرنگار دهه 80 روزنامه اصلاح طلب و عضو حزب مشارکت بود که در انتخابات مجلس ششم کاندیدا شد اما در لیست جبهه مشارکت قرار نگرفت. شیخ الاسلامی که سابقه حضور در مجلس را در کارنامه خود دارد و سال ها با اصلاح طلبان کار کرده بود، با روی کارآمدن احمدی نژاد به سمت اصولگرایان چرخید و در انتخابات مجلس ششم در لیست ائتلاف اصولگرایان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی خلجی، روحانی اهل قم که سال ها لباس روحانیت را از تن درآروده و آن سوی مرزها به تبلیغات علیه نظام مشغول است همسر مرجان شیخ الاسلامی است. هم اکنون در کانادا زندگی می کند.
به گزارش صدای ایران روزنامه شهروند نوشت: پرونده فساد در پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی درحال رسیدگی است. اتهام ۱۴ متهم این پرونده «مشارکت و معاونت در اخلال کلان اقتصادی در حوزه پتروشیمی و توزیع ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی» به میزان ۶‌میلیارد و ۶۵۶‌میلیون یورو است. شرکت بازرگانی پتروشیمی (پی‌سی‌سی) در‌ سال ١٣٧٠ تاسیس شده و به‌عنوان یک بازوی تجاری به همکاری با همه مجموعه‌های پتروشیمی می‌پردازد. چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۳ متهم دیگر آن صبح دیروز در شعبه سوم دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد. از زمان سروصدای این پرونده تا الان سرنخ‌های دیگری نیز پیدا شده است؛ برای مثال مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا، هم زمانی که در داخل بوده و هم الان که در خارج از کشور است، میان جریان‌های موافق و مخالف و اپوزیسیون خارج کشور و رسانه‌های همسو با آنان حامی داشته و فرد مورد اعتمادی شناخته می‌شد. در ادامه با برخی از حقایق پنهان و عجیب زندگی این متهم فساد اقتصادی بیشتر آشنا می‌شوید.

طرحی از یک زندگی متناقض
مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا همسر مهدی خلجی است؛ چهره‌ای که در سال‌های نه‌چندان دور در گفت‌وگو با رسانه‌های فارسی‌زبان خارج کشور از تحریم علیه ایران و سپاه پاسداران دفاع کرده است. درواقع رویکرد سیاسی خلجی در این سال‌ها نشان می‌دهد چرا بعد از رسانه‌ای‌شدن ماجرای پرونده فساد در پتروشیمی، نام مرجان شیخ‌الاسلامی بیش از گذشته بر سر زبان‌ها افتاد. ماجرا درواقع ریشه در ازدواج زوجی داشت که یکی از آنها (خلجی) به‌عنوان «فعال در تحریم‌ها علیه ایران» ملقب شده بود و دیگری (آل آقا) «فعال در دور زدن تحریم‌های ایران».
مرجان شیخ‌الاسلامی در سال‌های دهه ٨٠ در روزنامه‌های اصلاح‌طلب ازجمله صبح امروز و همبستگی به صورت حق‌التحریر فعالیت داشته و به مدیریت خبرگزاری میراث فرهنگی نیز رسید. او همچنین مسئول گروه پارلمانی روزنامه اصلاح‌طلب همبستگی بود. در انتخابات مجلس ششم هم به‌عنوان عضو جبهه مشارکت از تهران نامزد شد، ولی در لیست جبهه مشارکت قرار نگرفت. با روی‌کارآمدن دولت محمود احمدی‌نژاد به سمت اصولگرایان چرخید و در انتخابات مجلس هشتم مجددا نامزد شده و این بار در لیست «ائتلاف اصولگرایان مستقل تهران» قرار گرفت. به این ترتیب در‌ سال ۱۳۸۶ آل‌آقا در لیست انتخاباتی جریان اصولگرای جمعیت زنان جمهوری اسلامی برای انتخابات مجلس هشتم از تهران قرار گرفته بود‌. نام او اما حالا به‌عنوان متهم در دو پرونده بزرگ فساد مالی در ایران مطرح است. طبق گزارش روزنامه شرق، همزمان با فعالیت در روزنامه همبستگی وابسته به حزب اصلاح‌طلب همبستگی، با بقایی و احمدی‌نژاد هم لابی نفتی می‌کرده. شیخ‌الاسلامی در سال‌های پایانی دهه٨٠ وارد فعالیت اقتصادی در عرصه نفت و گاز و به بهانه دور زدن تحریم‌ها با شرکت سپانیر وارد معامله شد. او وجوهی را برای وارد کردن کالاهای تحریمی برای این شرکت دریافت می‌کرد، اما بدون تحویل‌دادن کالاها از ایران خارج شده، به کانادا رفت و به فعالیت اقتصادی در آن‌جا مشغول شد. جالب اینجاست بعد از رسانه‌ای‌شدن پرونده اتهامش در ایران، پشت‌پرده‌های دیگری هم از زندگی‌اش مطرح شد. مثلا کسی فکرش را نمی‌کرد که اخراج دو خبرنگار اقتصادی رادیو فردا با موضوع اختلاس او در پتروشیمی مرتبط باشد. خبرنگار اخراج‌شده به تازگی با انتشار توییتی علت این اخراج را پرداختن به موضوع پتروشیمی عنوان کرد. موضوعی که واکنش حمید بعیدی‌نژاد، سفیر جمهوری اسلامی در لندن را هم به دنبال داشت. این موضوع وقتی ابعاد تازه‌ای پیدا می‌کند که برخی جزییات دادگاه روز گذشته را هم مرور کنیم. جایی که متهم ردیف اول در دادگاه عنوان می‌کند که «چهره‌ای که در انتخابات از سد شورای نگهبان عبور کرده، فرد فعالی در کمیسیون‌های تخصصی مجلس بوده است.»

حمزه‌لو از آل‌آقا می‌گوید
حمزه‌لو که عنوان متهم ردیف اول پرونده پتروشیمی را یدک می‌کشد، در این مورد می‌گوید: «یکی از مجموعه‌ها که به این شرکت ما مراجعه کرد، خانم مرجان شیخ‌الاسلامی همراه با همسرش بود، یعنی زمینه فعالیت آنها در بخش فرهنگی و تجاری بود. در بخش فرهنگی آنها دارای یک خبرگزاری بودند و تخصصی در حوزه IT داشتند.» آنطور که ایسنا می‌نویسد این متهم گفت: «در شرکت سرمایه‌گذاری ایران بخش IT وجود داشت و ما در بحث فرهنگی و تجاری همکاری خود را با خانم شیخ‌الاسلامی آغاز کردیم و حاصل این همکاری منجر به تشکیل شرکت هترا و دنیز شد. با توجه به تجارب فرهنگی خانم شیخ‌الاسلامی، وی وارد کار تجارت چاپ و کاغذ شد. شیخ‌الاسلامی چهره شناخته‌شده‌ای بود و حتی از فیلتر شورای نگهبان رد شده بود و به عنوان کارشناس در مجلس و کمیسیون فرهنگی شرکت می‌کرد. وی فرد محجبه‌ای بود.» حمزه‌لو افزود: «شیخ‌الاسلامی از شخصیتی معتقد به نظام و محجبه برخوردار بود و ما هم در مدت همکاری با ایشان چیزی جز این ندیدیم.»

واکنش کاربران
تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی به این رخداد واکنش نشان دادند که در ادامه گزیده‌ای از آنها را مرور می‌کنیم؛ کاربری با نام شهرزاد در توییتر نوشت که «بهترین توصیف خلجی گیت: اون تحریم می‌کرده، این دور می‌زده.» روزبه هم در توییتی نوشت: «خلجی گیت هشتگ منحرف‌کننده‌ایه. تمرکز رو برده بی‌جهت روی خلجی که این وسط فقط پیازداغ و نعناداغ ماجراست. اصل مرجان شیخ‌الاسلامى و ارتباطات و همدستاش در داخلن.» زهرا کشوری خبرنگار محیط‌زیست هم در توییتی نوشته است: «از دیشب دارم به مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا، مدیرعامل خبرگزاری میراث فرهنگی فکر می‌کنم. زمانی که بقایی داشت خبرگزاری رو نابود می‌کرد و ما هفت ماه و چهار ماه حقوق نمی‌گرفتیم، شیخ‌الاسلامی داشت با بقایی و مشایی و احمدی‌نژاد لابی نفتی می‌کرد! مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا بیمه منو از ۸۴ تا ۸۶ پرداخت نکرده بود (بعدها متوجه شدم) وقتی از خبرگزاری می‌رفتم بیش از یک‌میلیون تومان طلب داشتم. چون وضع مالی خبرگزاری خراب بود، گفتم پول رو نمی‌گیرم تا زمانی که جایی بیمه بشم، از پول خودم بیمه مو بپرداز! من و مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا هر دو روزنامه‌نگاریم. بعد از ۱۸سال کار شرافتمندانه از خودم یه ماشین ندارم. خواستین روزنامه‌نگار شدین، بدونید توی این کار، شریف بودن هزینه‌های بسیاری دارد که امکانی مثل یک ماشین نداشتن، جلوشون هیچ هیچه. شیخ‌الاسلامی بیمه رو از حقوق ما کسر می‌کرد، اما پرداخت نمی‌کرد.»

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مرجان شیخ الاسلام پتروشیمی خبرنگار نماینده مجلس اصلاح طلب حزب مشارکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت

تین نیوز

 «قرار است ۵۰ درصد متانولی ها به سمت تولید بنزین بروند»؛ این خبر را مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرده است. هرچند وزیر نفت هم پیشتر و در جریان امضای قرارداد با پتروشیمی ها از تولید بنزین از طریق متانول خبر داده بود، با این حال تعداد و حجم بنزین تولید مشخص نبود.حال شاهمیرزایی پرده از تصمیمی برداشته که بنا به گفته کارشناسان هم می تواند خطرناک باشد و هم نگران کننده.

به گزارش تین نیوز به نقل از جهان صنعت، به دنبال اعلام جواد اوجی وزیر نفت برای تولید بنزین از متانول، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر نفت در حوزه پتروشیمی درباره جزئیات تولید بنزین از متانول به ایسنا گفت که در این زمینه قرار شده هلدینگ ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه ریزی در این حوزه هستند و قطعا بیشتر از ۵۰درصد متانولی ها به این سمت خواهند آمد.
شاهمیرزایی گفته است که کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می دهد تسهیل مسیر است به طوری که اجازه می دهد در این زمینه هلدینگ ها سرمایه گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول به دست آورند و به سمت این زنجیره بروند.

ناترازی بنزین و افزایش تقاضا برای بنزین، وزارت نفت را در تنگنا قرار داده است تا برای تامین نیاز داخل، بنزین وارد کند. براساس گفته نمایندگان مجلس سال گذشته ۵ میلیارد دلار بنزین وارد شد و امسال هم پیش بینی شده که ۳ میلیارد دلار بنزین وارد شود. ا گرچه وزارت نفت طرح های موقتی مثل استفاده از کارت سوخت شخصی یا محدودیت در سوخت گیری در استان های مرکزی را اجرا کرده است، با این حال این موضوع مانع از واردات بنزین نشده است.

گزارش ها نشان می دهد که مصرف بنزین در روز ۲۹اسفند ۱۴۰۲ به ۱۵۲ میلیون لیتر رسید، رکوردی که سال قبل در چنین روزی ۱۴۴ میلیون لیتر بوده است. میانگین مصرف بنزین طی۳سال گذشته در کشور رو به افزایش است. تا جایی که صادرات بنزین مدت هاست که قطع شده و واردات جای آن را گرفته است.

سال گذشته، قطع صادرات بنزین توسط مقام معظم رهبری به وزیرنفت تذکر داده شد. ایشان در جریان بازدید از نمایشگاه توانمندی های تولید داخل با انتقاد از شرایط موجود فرمودند: ما الان در مساله سوخت، به معنای واقعی کلمه مشکل داریم. ما کشور تولیدکننده نفت، بااین همه منابع زیرزمینی نفتی، بنزین وارد کنیم؟ این معنی دارد؟ معنایش همین است که ما در یک مساله کلان دچار مشکلیم.

بازگشت به عقب

ناترازی بنزین در اواخر دهه ۸۰ و در دولت محمود احمدی نژاد برای اولین بار تولید بنزین از پتروشیمی ها را باب کرد. این طرح زمانی اجرایی شد که قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران صادر شده بود و ایران برای اولین بار تحت تحریم های غرب قرار گرفت. دولت محمود احمدی نژاد برای تامین بنزین مصرفی کشور، ناچار به تولید بنزین از آروماتیک های پتروشیمی ها شد. طرحی که باعث آلایندگی شدید هوا شد.

تولید بنزین از پتروشیمی ها به دنبال ثبت مرگ و میر ناشی از آلاینده های بنزین پتروشیمی ها در دولت حسن روحانی متوقف شد. البته طراحان آن طرح هرگز زیربار آلاینده بودن بنزین پتروشیمی ها نرفتند اما بسیاری از کارشناسان تایید می کردند که بنزین پتروشیمی ها در آن مقطع آثار زیست محیطی بسیار داشته و باعث مرگ ومیر و گسترش بیماری های ناشی از این نوع سوخت شده است.این روزها که مصرف بنزین در حال ثبت رکوردهای تازه نسبت به سال های قبل است، یک بار دیگر این طرح روی میز وزیر نفت قرار گرفته و از قرار معلوم تصمیم وزارت نفت برای تامین کسری بنزین کشور این بار از طریق متانول سازان جدی است.

هرچند در سال های گذشته هم بخشی از بنزین تولیدی کشور از طریق پتروشیمی ها تامین شده است اما ورود متانولی ها به حوزه تولید بنزین تصمیم تازه ای است.جواد اوجی در این رابطه گفته است: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی به خصوص پتروشیمی هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم نامه های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

اوجی گفت: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.
به گفته وی، این ریل گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می افتد و در ایران نیز می توانیم از این ظرفیت بهره مند شویم.

ایران بعد از چین، دومین تولیدکننده متانول در دنیاست. بخش بزرگی از تولید متانول ایران به چین صادر می شود. در سال گذشته به دلیل کاهش قیمت متانول، محصول متانول کاران به سختی به فروش رفت. ظرفیت تولید متانول کشور در چند سال اخیر از حدود ۵ میلیون تن به بیش از ۱۴ میلیون تن در سال رسیده و تصمیم هم این است که طی ۵سال آینده به بیش از ۲۵ میلیون تن برسد.تقاضای داخلی برای متانول کمتر از یک میلیون تن است در نتیجه متانول ایران با مشکل بازار صادراتی مواجه است. از طرفی سال گذشته بحث سنگینی بین نمایندگان مجلس و پتروشیمی ها مبنی بر خام فروشی پتروشیمی ها به خصوص درباره متانول در گرفت که در نهایت مقرر شد که از صادرات این محصول عوارض دریافت شود.

علاوه براین مرکز پژوهش های مجلس پیشنهاد کرده که حال به جای افزایش ظرفیت متانول در کشور توسعه واحدهای پایین دستی در دستور کار قرار بگیرد. این در حالی است که کارشناسان می گویند، بررسی زنجیره پایین دستی آن و همچنین توانمندی مالی واحدهای متانولی به خصوص آنها که با کمبود نقدینگی روبه روهستند، این امکان کمتر است و در بهترین حالت شاید بتوان برای ۱۰ درصد ظرفیت فعلی این تصمیم را اجرایی کرد. شاید به همین دلیل است که وزارت نفت تصمیم گرفته تا تولید اضافه متانولی ها را تبدیل به بنزین کند!

مرگ و میر بیشتر می شود؟

فرزین سوادکوهی کارشناس انرژی در این رابطه به جهان صنعت می گوید: بنابراین به نظرم تولید بنزین از متانول راهکار درستی برای جبران ناترازی بنزین نیست . اگر در حوزه پالایشی سرمایه گذاری صورت بگیرد و صنایع پالایشی را به روز کنیم، نه نیاز به واردات داریم و نه نیاز داریم که از متانول تولید پتروشیمی ها را برای جبران نیاز داخل تبدیل به بنزین کنیم.

او با بیان اینکه این سوال را هم از وزیر نفت و هم معاونانش پرسیده است، اظهار داشت: در جریان امضای قرارداد پتروشیمی ها از آقای شاهمیرزایی پرسیدم که آیا تضمینی می دهد که بنزینی که پتروشیمی ها از متانول تولید می کنند، استاندارد باشد و آیا سازمان استاندارد این موضوع را تایید می کند که رییس روابط عمومی این شرکت به جای آقای شاهمیرزایی بلافاصله پاسخ داد که چه تضمینی؟! ما چرا باید تضمین بدهیم مگر ما تولید می کنیم؟! به ایشان گفتم که شما متولی تولید هستید! در نهایت آقای شاهمیرزایی گفت که قطعی بدانید که این بنزین پاک و درستی است و مشکلی ندارد.

وی افزود: در ادامه از ایشان پرسیدم که با توجه به تولید بنزین از پتروشیمی ها در دهه ۸۰ که بنزین از آروماتیک تولید شد و بسیار سمی بوده و آلودگی های بسیار شدیدی در کشور تولید کرد، چه تضمینی وجود دارد که تولید پتروشیمی ها از متانول قابل قبول باشد؟ در نهایت این گفت وگو، من جواب قابل قبولی از آقایان نگرفتم بنابراین من هم تایید می کنم که این بدبینی نسبت به بنزینی که از متانول تولید می شود، وجود دارد به دلیل اینکه به نظر می رسد هیچ سازمانی مدیریت و نظارت بر آن را برعهده نمی گیرد. حتی با رییس سازمان استاندارد صحبت کردم، ایشان جواب درستی به من نداد.

سوادکوهی تصریح کرد: همه ما می دانیم که در این رابطه عدم شفافیتی وجود دارد، البته این عدم شفافیت به دلیل کم کاری شرکت پالایش و پخش است که جواب درستی به افکار عمومی نمی دهد و رسانه ها مطمئن نیستند که بنزینی که تولید می شود آیا بنزین مناسبی هست یا نه؟

سوادکوهی با اشاره به مرگ و میر ثبت شده در دهه ۸۰ به دلیل تولید بنزین پتروشیمی ها گفت: متاسفانه ما در دهه ۸۰ مرگ و میر بالایی ناشی از این نوع بنزین داشتیم و همین آقای سالاری که امروز مدیرعامل شرکت پالایش و پخش است، ایشان کلید این ماجرا زده بود. ایشان دوباره در دولت رییسی پست گرفته است و همان طرح را اجرا می کنند. با توجه به بدبینی که از قبل وجود دارد و دیده شده که بنزین ها هم با کیفیت نیست به این دلیل که هیچ سازمانی بر تولید بنزین نظارت نمی کند که این بنزین تولید شده مورد تایید سازمان استاندارد هست یا نیست؟

او اضافه کرد: ردیف های استاندارد این نوع بنزین هنوز برای هیچ کس روشن نیست.

این کارشناس انرژی در پاسخ به این سوال که آیا در دنیا چنین تولیدی مرسوم است یا خیر، گفت: شرکت های خارجی پالایشگاه های به روز دارند و صنعت پالایش آنها مثل ما قدیمی نیست . متاسفانه صنعت پالایش ما قدیمی و کم بازده است. در حالی که در دوره قبلی بنزین خیلی خوبی تولید می کردیم که این بنزین قابلیت صادرات هم داشت اما متاسفانه به دلیل عدم مدیریتی که در دوسال اخیر به وجود آمد، تولید ما پایین آمد. در نتیجه نه تنها صادرات قطع شد، بلکه مجبور به واردات هم شدیم. بر این واردات هم خیلی نظارت جدی نیست. در دنیا چنین مواردی بوده اما فرآیند خاصی بوده؛ یعنی باید تا مراخل آخر کار دقیق انجام شود تا آن بنزین مورد نظر که قابلیت استفاده دارد و خطر ندارد، تولید شود.

سوادکوهی گفت: در دنیا این روش قبلا تجربه شده است، اما کشورهایی که این کار را انجام دادند نه به این شکل عمده، بلکه موقتی و در مقاطعی این کار را انجام داده اند، چون پالایشگاه ها در دنیا آنقدر به روز هستند که نیاز به تولید بنزین از پتروشیمی ها را ندارند.

این کارشناس انرژی با بیان اینکه در همه جای دنیا بنزین گران است و خودرو ارزان است، در کشور ما برعکس است، یادآور شد: وقتی اجازه واردات خودروهای جدید نمی دهیم و همه خودروهای مونتاژ و تولید داخل در مساله احتراق مشکل دارند مشخص است که مصرف بالا می رود.

او تصریح کرد: اگر بنزین آلاینده دوباره وارد چرخه ناوگان عمومی شود واقعا مساله بسیار بغرنج تر از قبل می شود.
سوادکوهی گفت: با تاکید بر اینکه تولید بنزین از متانول راهکار درستی برای جبران ناترازی بنزین نیست ، گفت: اگر در حوزه پالایشی سرمایه گذاری صورت بگیرد و صنایع پالایشی را به روز کنیم، نه نیاز به واردات داریم و نه نیاز داریم که از متانول تولیدی پتروشیمی ها برای جبران کمبود داخل ، بنزین تولید کنیم.

به گفته وی، در روند عدم شفافیت همین بس که هفته گذشته که آقایان این قرارداد را بستند در حالی که هیچ پوشش رسانه ای در این رابطه نداشتند و هیچ کدام از مقامات هم پاسخ درستی به ابهامات موجود ندادند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟