Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

بی‌بی‌سی فارسی اخبار دادگاه‌های پرونده پتروشیمی را اجباراً پوشش می‌دهد و گریزی ندارد، اما در این خبرها هیچ اشاره‌ای به نام مهدی خلجی نمی‌شود.

منطقی البته آن است که گفته شود فساد مالی زن ربطی به همسرش ندارد، اما روال همیشه بی‌بی‌سی این گونه نبوده است.

وقتی متهمی دستگیر می‌شد که در یک دیدار عمومی عکسی در بیت رهبری داشته، بی‌بی سی برای پوشش خبر در مورد آن متهم حتماً از تصویر رهبری استفاده می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی رسانه‌ای موارد بی‌ربط را همین قدر غیرمنطقی به همدیگر مرتبط می‌کند، تعجب‌آور است که اینجا هیچ سخنی از همسر متهم ردیف دوم پرونده به میان نیاید!

حالا بی‌بی‌سی و سمپات‌های مجازی‌اش همه تلاش‌شان را می‌کنند که حتی وقتی مجبور می‌شوند اخبار دادگاه اختلاس پتروشیمی را منعکس کنند، نامی از خلجی به میان نیاید.

خبرنگاران بی‌بی سی البته از اینکه در روایت ماجرا به نام مهدی خلجی و نسبت نزدیکش با متهم ردیف دوم اشاره نکرده‌اند، دفاع می‌کنند. یکی از این خبرنگاران در دفاع از این مدل گزارش دادن در بی‌بی‌سی می‌گوید که «اصل شخصی بودن مسئولیت کیفری به این معنی است که همسر یک نفر پاسخگوی اتهامات طرف مقابل نیست»، اما نکته آن است که کسی نگفته مهدی خلجی پاسخگوی اتهامات همسرش باشد، ولی سانسور این نسبت فامیلی هم با روال گذشته بی‌بی‌سی نمی‌خورد که دورترین و بی‌ربط‌ترین نسبت‌های فامیلی و کاری و دوستانه را خیلی بی‌ربط وسط گزارش ذکر می‌کرد.

از سویی بگذریم که اگر یک مسئولی در رده‌های پایین در فلان شهر دور از مرکز کوچک‌ترین خطایی بکند، از نظر بی‌بی‌سی مستقیماً به رهبر ایران مربوط است، اما فساد اقتصادی همسر کارشناس بی‌بی‌سی که طبق قوانین غرب شریک مالی همدیگر هم محسوب می‌شوند، ربطی به کارشناس بی‌بی‌سی ندارد! آیا مهدی خلجی که کلی سخنرانی و نوشته در مورد فساد جامعه و حکومت ایران دارد، یک بار از کسی که قرار شده با هم ازدواج کنند، نپرسیده که این میلیون‌ها دلاری که سرمایه گذاری کرده‌ای و ملک و شرکت خریده‌ای، از کجا آمده است؟!
و، اما یک نکته جالب، مرجان شیخ الاسلامی و رضا حمزه لو متهم ردیف اول از سال‌ها پیش پول‌ها را به شرکت‌هایی در خارج انتقال می‌دادند و نکته آنکه مهدی خلجی از سال ۲۰۱۴ شرکت مشترک ثبت شده با مرجان شیخ الاسلامی دارد. مرجان شیخ‌الاسلامی در تماسی که بی‌بی‌سی فارسی با او داشت، حاضر به انجام مصاحبه نشد و گفت: «چون پرونده در جریان است حاضر به مصاحبه نیستم.»


مواضع مهدی خلجی
مهدی خلجی یادداشتی طولانی در مورد اتهامات اخیر منتشر کرده که جز غیرقانونی دانستن دادگاه هیچ حرف مهم دیگری ندارد.

او در این یادداشت در مورد ضدانقلاب می‌نویسد: «حال یک طرف من هستم که هیچ ارتباطی با پرونده پتروشیمی ندارم و متهم ردیف ششم آن که به لطف رسانه‌ها نام وی از همه متهمان برجسته‌تر شده و بر آنان سایه انداخته است. طرف دیگر هم دادگاهی است که نه تنها به سرانجام نرسیده که اصلِ وجاهت قانونی آن زیر سؤال است.

راستی چه رازی است که وقتی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی می‌رسد، فعالان حقوق بشر و خبرنگاران داخل و خارج، یک‌باره به قوه قضائیه و اخبار منابع رسمی اعتماد مطلق پیدا می‌کنند و حتی مخالفان جمهوری اسلامی در این موارد، استثنائاً، در صداقت و عدالت دستگاه قضایی شک و شبهه‌ای روا نمی‌دارند؟ چرا این اعتماد به قدری است که گاه حتی از خودِ قوه قضائیه هم جلوتر می‌افتند و مثلاً جایی که دادگاه کسی را متهم می‌کند، آن‌ها پیشاپیش وی را محکوم و مجرم می‌دانند و حالا که دست‌شان به مجازاتِ او نمی‌رسد، در دل طناب دار او را می‌بافند؟» آیا خود خلجی هم همین ایراد را ندارد و دستگاه قضایی را فقط در مورد مخالفان خود فصل‌الخطاب نمی‌داند؟


برای مهدی خلجی همین سخنان پیش از اینش بس که خود جواب خود را داده است: «واقعیت این است که جامعه ایران تا بن دندان در فساد اخلاقی و فساد اجتماعی و انحطاط فرهنگی فرورفته است... دروغ، دورویی، سازشگری، فریبکاری، تمام ارکان جامعه را گرفته و حتی کسانی را هم که منتقد جمهوری اسلامی هستند، شامل می‌شود...»

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بی بی سی مرجان شیخ الاسلامی پرونده پتروشیمی مهدی خلجی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، اخیراً محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا خبری مبنی بر عضویت جمیله علم‌الهدی، همسر رئیسی در هیئت علمی دانشگاه تهران را منتشر کرد.

او در توضیحات سمت جدید همسر رئیسی در کانال تلگرامی خود نوشت: خانم علم‌الهدی، عضو هیات جذب «دانشکده‌خانواده» است نه دانشگاه تهران

طبق اطلاعاتی که دوستان دانشگاه تهران در اختیارم قرار دادند انتصاب خانم جمیله‌علم‌الهدی صرفا در دانشکده جدیدالتاسیس خانواده است و ربطی به مجموعه کل دانشگاه تهران ندارد.ضمن اینکه معتقدم با وجود اساتید برجسته در رشته های مختلف در دانشگاه تهران، قطعا افراد شایسته تری برای این سمت وجود داشت، خبر بالا تصحیح می گردد

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • موضع جالب برادر همسر رهبر انقلاب درباره فیلترینگ
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • (ویدئو) سانسور‌های عجیبِ صدا و سیما؛از دست زدن تک انگشتی تا حذف کلمه «جان» بعد از نام همسر
  • لبه تیغ
  • ببینید | ویدیویی پربازدید از انگلیسی صحبت کردن جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود